Frakt 59Kr.  Fri frakt vid 500kr  30 dagar öppet köp  Faktura 0kr  Delbetala räntefritt  Kort 0kr  Bank 0kr  Säker betalning  Svensk tillverkning 
 
Varukorg: 0 artiklar - 0 kr

Copyright

Okej! Så här ligger det till:
'
Jag gör alla designer själv från eget huvud. Det är helt okej om du vill låna dem för att trycka på egna pyssel eller prylar som du ska använda själv för eget bruk. Det är också helt okej om du vill länka till mina bilder från din blogg eller hemsida. Detta är något jag verkligen uppskattar och tycker är väldigt roligt! Det är alltså inte DIG jag försöker skydda mig mot!

Det finns dock personer som kopierar andras designer och trycker upp dem på olika artiklar för att sälja och tjäna pengar. Allt från privatpersoner och konkurrenter till stora grossister. Det är såklart smickrande, men absolut inte okej. Det är inte okej för mig och det är inte okej enligt svensk lag.

Av den anledningen har jag en text vid mina bilder om just detta. Inte för att det hjälper, men för att jag då kan utgå från att allt olovligt användande sker med uppsåt (med flit). Det är mycket värdefullt i juridiska processer.

Hoppas du nu inte blivit uttråkad av denna text och kontakta mig gärna om du har förslag på samarbeten eller om du vill fråga något!

Se så! Surfa nu tillbaka och fortsätt botanisera bland mina alster! :-)