Frakt 59Kr.  Fri frakt vid 500kr  30 dagar öppet köp  Faktura 0kr  Delbetala räntefritt  Kort 0kr  Bank 0kr  Säker betalning  Svensk tillverkning 
 
Varukorg: 0 artiklar - 0 kr

Om Nezzie.se

Det började för 10 år sedan då jag gjorde min första design till en väggtext. Sedan dess har det blivit många olika produkter och varit en lång och intressant väg fram tills idag med massor av värme, glädje och en och annan besvikelse. Jag ska bespara dig den historien för nu, men kanske kommer jag någon dag att skriva ned alltihopa för alla att läsa.

I vilket fall som helst är det här du hittar mina designer idag. Kanske känner du igen dom, kanske gör du det inte. Oavsett vilket, så är du varmt välkommen till min lilla webbutik!

Hittar du inte vad du söker? Jag hjälper dig att ta fram skräddarsydda produkter. Är du i behov av väggtexter, posters eller tapeter med en personlig design på? Har du en egen färdig idé? Eller vill du att jag tar fram ett förslag? - Kontakta mig gärna!

Jag hjälper även privata företag, kommuner och landsting med inredning av offentliga miljöer, broschyrer, manualer, trycksaker, rollups mm. Mina dekorer finns idag på allt från campingplatser och caféer till sjukhus och vårdcentraler. Har du kanske en produkt som behöver en bruksanvisning? Eller behöver vägen till väntrummet märkas ut? Vill ni ha den snyggaste montern på mässan? Ring mig eller skicka ett mail!

Nezzie