Frakt 59Kr.  Fri frakt vid 500kr  30 dagar öppet köp  Faktura 0kr  Delbetala räntefritt  Kort 0kr  Bank 0kr  Säker betalning  Svensk tillverkning 
 
Varukorg: 0 artiklar - 0 kr

Väggtext: Livet är för kort - Romantisk stil

Designen är skyddad
Copyright © Nezzie
Funderar du på att låna designen?
Klicka här!

VDV-1130 (Nezzie) Väggtext

Livet är för kort - Romantisk stil

Älskar du vår svenska förteelse med en pause i vardagen med en kopp kaffe, te eller kanske ett glas saft tillsammans med goda vänner eller familj? Det enkla ordet som vi kallar för Fika? Då är det här dekoren för dig. Passar lika bra i hemmet som på ett Café. Design med en romantisk utformning Text: Livet är för kort för att inte unna sig en lång fika

Väggtexterna tillverkas i Sverige, håller högsta kvalitet och är enkla att montera. Tydlig monteringsanvisning medföljer självklart!

 Tillverkas på beställning

 Leveranstid 1-2 veckor

 Delbetala räntefritt på 3, 6 eller 12 månader

246


Anpassa din väggtext Önskad storlek:


Önskad färg: Svart

Material
Dekorationen tillverkas av självhäftande vinyl gjort av en mjuk PVC. Vinylen står emot temperaturförändringar och ändrar inte storlek. Ljuståligheten är god om den inte placeras i direkt solljus under långa perioder.

Före montering
Ytan som väggdekorationet ska sitta på måste vara ren från damm, smuts och fett innan montering. Nyligen målade ytor bör torka minst tre veckor innan montering.

Montering
En appliceringstape är fäst över motivet för att underlätta montering. Förfarandet går till ungefär som när man sätter upp ett klistermärke. Beskrivning medföljer leveransen.

Nedtagning
Motivet är mycket lätt att ta bort om det är fäst på en blank (målad eller lackad) yta. Om motivet monteras på papperstapet kan den komma att skadas vid nedtagning. Efter nedtagning kan man inte återanvända motivet igen.

Inga tillbehör finns till denna produkt.
Inga liknande produkter hittades.